Διαθεσιμότητα χώρων και υποδομών
για τους Ψηφιακούς Νομάδες
με απασχόληση μακριά από τους χώρους εργασίας

Ναι μεν η κίνηση και το ενδιαφέρον για τα διάφορα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι έντονη / μεγάλη το καλοκαίρι, ωστόσο τώρα προκύπτει ότι και ο χειμώνας δεν υπολείπεται από πλευράς ευκαιριών απασχόλησης με το δεδομένο ότι έχει δημιουργηθεί η νέα μόδα απασχόλησης μακριά από τους κλασικούς χώρους εργασίας / γραφεία.

Δεδομένου ότι πολλοί εργαζόμενοι στα γραφεία τους απασχολούνται συνεχώς πίσω από μια οθόνη υπολογιστή, γίνεται σαφές ότι παρότι ο υπολογιστής μπορεί να βρίσκεται στο γραφείο, αλλά και οπουδήποτε μπορεί σε όλο τον κόσμο (πρακτικά στα μεγάλα μπαλκόνια των Panoprima villas ή και στα γραφεία που έχουμε δημιουργήσει στα 2 εξοχικά μας).

Οπότε, ανταποκρινόμενοι σε αυτές τις νέες προκλήσεις των καιρών μελετήσαμε σχετικές δημοσιεύσεις και έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί τα 2 τελευταία χρόνια και οι οποίες καταγράφουν τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες των ψηφιακών νομάδων (digital nomads – D/Ν) και έτσι δημιουργήσαμε 2 διαφορετικούς πίνακες (ελληνικά και αγγλικά) που περιέχουν περιληπτικά τις διάφορες και πολλές ευκολίες που παρέχουν σε αυτούς τα 2 εξοχικά μας.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση, οι 2 επεξηγηματικοί πίνακες και οι σχετικές φωτογραφίες απευθύνονται κυρίως σε όσους θέλουν να δουλέψουν στον υπολογιστή τους, αλλά παράλληλα να βλέπουν απέναντι τον Κορινθιακό κόλπο και το νησιωτικό σύμπλεγμα Τριζόνια (πανοραμικά από ανατολή σε δύση) πέρα από τους καταπράσινους κήπους μας και οπωροφόρα δέντρα (που θα μπορούν να τα δοκιμάζουν) και το βράδυ να γεύονται φρέσκα ψάρια της Αιγιαλείας σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία υπέροχων κρασιών της (ή μέσω delivery στην περίπτωση που δεν θα ήθελαν να αφήσουν την ζεστασιά των εξοχικών μας).

Είμαστε στην διάθεση των ενδιαφερομένων ψηφιακών νομάδων για τυχών πρόσθετες πληροφορίες και διευκρινήσεις για όλες τις παροχές, υποδοχές, εξοπλισμό που μπορούμε άνετα και επαγγελματικά να τους προσφέρουμε.

PANORAMA & PRIMAVERA VILLAS

PANORAMA & PRIMAVERA VILLAS

PANORAMA & PRIMAVERA VILLAS GARDEN

PANORAMA & PRIMAVERA VILLAS Ο κήπος

PANORAMA VILLA OFFICE

Ο χώρος εργασίας στο PANORAMA VILLA

PANORAMA VILLA OFFICE

Ο χώρος εργασίας στο PANORAMA VILLA

PRIMAVERA VILLA OFFICE

Ο χώρος εργασίας στο PRIMAVERA VILLA

PRIMAVERA VILLA OFFICE

Ο χώρος εργασίας στο PRIMAVERA VILLA

PANORAMA VILLA

Το σαλόνι της βίλλας PANORAMA

PRIMAVERA VILLA

Το σαλόνι της βίλλας PRIMAVERA

PANORAMA & PRIMAVERA VILLAS SWIMMING POOL

Η πισίνα και η θέα στις βίλες PANORAMA & PRIMAVERA

PANORAMA & PRIMAVERA VILLAS GARDEN

Ο κήπος γύρω από τις βίλες PANORAMA & PRIMAVERA

PANORAMA & PRIMAVERA VILLAS GARDEN

Ο κήπος γύρω από τις βίλες PANORAMA & PRIMAVERA

PANORAMA & PRIMAVERA VILLAS GARDEN

Ο κήπος γύρω από τις βίλες PANORAMA & PRIMAVERA

AA

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ DIGITAL NOMADS

ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ
ΑΝΑΓΚΩΝ & ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΕΥΚΟΛΙΩΝ – ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ – ΥΠΟΔΟΜΗΣ

1 Ξεχωριστοί χώροι γραφείων / εργασίας,
ένας (1) για κάθε βίλα.
NAI Υπάρχουν βιβλιοθήκες για αρχεία και βιβλία,
φακέλους, σημειώσεις
2 Πλήρης κάλυψη όλων των χώρων με κινητή τηλεφωνία. NAI Δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα
τα ελληνικά ή ξένα κινητά
3 Πολύ γρήγορο internet με 3 routers (1 για κάθε όροφο) που εξασφαλίζουν ταχύτητες downloading
πάνω από 50 Mbps
NAI Το 3ο router καλύπτει μέχρι και το χώρο της πισίνας
4 Μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι για ρούχα και βιβλία NAI Χώροι υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο και σαλόνι
5 Μεγάλοι λειτουργικοί χώροι και κουζίνες για παρασκευή φαγητού. NAI Οι κουζίνες είναι πλήρως εξοπλισμένες και έτοιμες για παρασκευή φαγητού
6 Όλα τα καταστήματα τροφίμων σε ευθεία απόσταση 800μ NAI Επίσης, φαρμακείο, ζαχαροπλαστείο, καφέ, σουβλατζίδικο
7 Παρέχεται εναλλακτικά η δυνατότητα για άμεσο delivery από ταβέρνες / εστιατόρια (με μαγειρευτό φαγητό / τοπικές συνταγές και ψητά της ώρας) NAI Δίγλωσσος κατάλογος μενού με τιμές υπάρχει στην είσοδο των εξοχικών (και διαθέσιμος επίσης σε ηλεκτρονική μορφή).
8 Οι 2 βίλες παρέχουν πλήρη ησυχία, δεν υπάρχουν διερχόμενοι, βρίσκονται μακριά από την κίνηση αυτοκινήτων NAI Όλοι οι επαρχιακοί δρόμοι και η «Ολυμπία Οδός» / εθνική οδός είναι προσβάσιμοι στα 3-5 λεπτά (με αυτοκίνητο).
9 Μεγάλοι χώροι για παρκινγκ NAI Υπάρχει δυνατότητα για παρκάρισμα μέχρι 8 αυτοκινήτων.
10 Υπάρχουν πολλοί διάδρομοι για περπάτημα / τζόκινγκ μέσα στο αγρόκτημα και για αθλοπαιδιές, κολύμπι στην πισίνα και ποδόσφαιρο 5Χ5 NAI Για κολύμπι στην πισίνα υπάρχουν σχετικοί κανονισμοί.
11 Οι 2 βίλες είναι μέσα στο πράσινο με θέα στον Κορινθιακό κόλπο NAI Η διεύθυνση κατασκευής των εξοχικών είναι ανατολή-δύση που εξασφαλίζει φυσικό φωτισμό όλη την ημέρα.
12 Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από αρωματικά φυτά και βότανα για βιολογικά αφεψήματα. NAI Παρέχονται συμβουλές στα ελληνικά και αγγλικά πως χρησιμοποιούνται τα υπάρχοντα αρωματικά φυτά και βότανα.
 13 Δυνατότητες απασχόλησης με τον χειμερινό ή / και καλοκαιρινό λαχανόκηπο NAI Παρέχεται επίσης δυνατότητα στους φιλοξενούμενους για το μάζεμα / κατανάλωση λαχανικών και φρούτων.
14 Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα μέρη και αξιοθέατα για εκδρομές NAI Μπορεί να γίνει πρόταση προγράμματος στο τι θα μπορούσαν να επισκεφτούν οι φιλοξενούμενοι μας (consulting).
15 Δυνατότητες εργασίας σε ανοιχτούς χώρους με φυσικό φωτισμό λόγω μεγάλης ηλιοφάνειας. NAI Ακόμα και τον χειμώνα υπάρχει ηλιοφάνεια με δυνατότητα εργασίας έξω από τις βίλες.
16 Πλήρης κάλυψη όλων των χώρων με σύγχρονο / αυτόνομο (ανά όροφο) καλοριφέρ. NAI Παράλληλα υπάρχουν δυνατότητες πρόσθετης θέρμανσης με τα κλιματιστικά που έχουν inverter
17 Υπάρχουν εγκατεστημένα 2 πλυντήρια ρούχων και 2 πιάτων (ένα για την κάθε βίλα) NAI Παρέχεται επίσης μια αρχική ποσότητα από απορρυπαντικά διαφόρων τύπων, ενώ επιπλέον ποσότητες αγοράζουν οι φιλοξενούμενοι από το σουπερμάρκετ.
 18 Υπάρχουν δυνατότητες χρήσης συνεργαζόμενου καθαριστηρίου (με πολύ χαμηλές τιμές). NAI Το καθαριστήριο μπορεί να παίρνει και να παραδίνει στο χώρο της κάθε βίλας με μια μικρή επιβάρυνση στην τιμή.
 19 Υπάρχουν 2 μεγάλες τηλεοράσεις led / smart (μια για κάθε βίλα) NAI Έχουν δυνατότητες σύνδεσης με internet.
20 Το Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου βρίσκεται σε απόσταση 6 χλμ και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών σε απόσταση 25 χλμ (γρήγορη πρόσβαση μέσω εθνικής οδού). NAI Η κάθε βίλα έχει δικό της ντουλάπι με φαρμακευτικό υλικό με δίγλωσσες οδηγίες (ελληνικά & αγγλικά).
Panoprima, Πανόραμα, Πριμαβέρα, Panorama, Primavera

Μάθετε περισσότερα για τη Βίλλα Πανόραμα

Panoprima, Πανόραμα, Πριμαβέρα, Panorama, Primavera

Μάθετε περισσότερα για τη Βίλλα Πριμαβέρα