Γενική περιγραφή κάθε εξοχικού

Τα δύο εξοχικά Panorama & Primavera villas βρίσκονται στο μέσον ενός αγροκτήματος – κήπου 4 στρεμμάτων που είναι κατάφυτο από άνθη, φυτά και καλλιέργειες μαζί με μια μεγάλη / πλήρως εξοπλισμένη πισίνα 60 τμ και μεγάλο γήπεδο με δυνατότητες για τένις / μπάσκετ / 5Χ5 ποδόσφαιρο, τα οποία είναι κοινής χρήσης.

Το συγκρότημα των δύο εξοχικών κατοικιών βρίσκεται σε μια πολύ ήσυχη περιοχή με το εγγύτερο / γειτονικό & κατοικήσιμο εξοχικό να βρίσκεται στα 100 μέτρα και παράλληλα περιβάλλεται από γειτονικές καλλιέργειες από νεραντζιές, πορτοκαλιές, ελιές, αμπέλια, κλπ.

Προσδιορισμός τοποθεσίας τους

Το συγκρότημα των εξοχικών κατοικιών βρίσκεται σε μια κάθετη απόσταση περίπου 500μ. από τη Νέα Εθνική Οδό (Ν.Ε.Ο./ έξοδος Νο. 23 προς Σελιανίτικα & Λόγγο, με χρόνο πρόσβασης 5 λεπτά), σε κάθετη απόσταση από την παραλία 1.000 μ. και σε ένα μέσο υψόμετρο 170 μ. (που δίνει μια πανοραμική θέα από ανατολή μέχρι δύση όλου του Κορινθιακού κόλπου), ενώ βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το συγκρότημα των νησιών «Τριζόνια» (με το πολύ όμορφο και κλειστό, γραφικό λιμάνι του για τα τουριστικά yacht).

Αποστάσεις από Αθήνα, Πάτρα, Αίγιο & πληροφορίες ασφαλούς πρόσβασης

Η απόσταση από την Αθήνα (με τη νέα Εθνική οδό) είναι 180 χλμ., που πρακτικά καλύπτεται σε 1,5 ώρα, από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» σε 2 ώρες και από το νέο λιμάνι της Πάτρας είναι 37,2 χλμ., που πρακτικά καλύπτεται σε 35 λεπτά (περίπου).

Η απόσταση από το Αίγιο είναι 7 χλμ. και καλύπτεται μέσω της νέας εθνικής οδού σε 5-10 λεπτά και 15-20 λεπτά μέσω της παλαιάς εθνικής οδού (δεδομένου της διάβασης μέσα από πολλά χωριά και οικισμούς).

Δυνατότητες απομόνωσης στα εξοχικά και σημαντική μείωση επαφής με περιοίκους / κατοίκους

  • Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ταξιδιωτική προσέγγιση και χρησιμοποίηση αεροπλάνου ή πλοίου ή αναμονές σε χώρους επιβίβασης επιβατών, αλλά μόνο μια απλή οδική προσέγγιση με αυτοκίνητο απο τα σπίτια των ενοικιαστών (για τους Έλληνες) κατευθείαν στο συγκρότημα με τις δύο βίλλες (ή εναλλακτικά από το αεροδρόμιο με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο χωρίς διακοπή στο συγκρότημα κατευθείαν, για τους ξένους ενοικιαστές).

  • Το πλέον εγγύτερο και κατοικίσιμο σπίτι βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 μ., ενώ η περιοχή των εξοχικών δεν είναι καθόλου πυκνοκατοικημένη και η διέλευση απο τον κεντρικό δρόμο είναι πρακτικά μόνο για τους κατοίκους.

  • Τα τυχόν ψώνια / αγορές που χρειάζονται είναι συγκεντρωμένα σε μια απόσταση 80 περίπου μέτρων (πάνω στον παλιό κεντρικό δρόμο Πάτρα – Κόρινθος) και αφορά τρόφιμα / supermarket, φούρνο, οπωρολαχανοπωλείο, κρεοπωλείο, ζαχαροπλαστείο, ιχθυοπωλείο, εφημερίδες / τσιγάρα / ψιλικά, κλπ, οπότε και οι σχετικές αγορές μπορούν να γίνουν σε διάστημα μισής ώρας.

  • Στην περίπτωση που οι ενοικιαστές δεν θα ήθελαν να μαγειρεύουν, υπάρχει η δυνατότητα για παράδοση κατ’ οίκον (delivery) με μαγειρευτά φαγητά και ψητά της ώρας από δύο τουλάχιστον ξεχωριστά εστιατόρια / ταβέρνες και με παράδοση σε περίπου μισή ώρα από την τηλεφωνική παραγγελία (στις περιπτώσεις αυτές διατίθενται δίγλωσσοι κατάλογοι στα Ελληνικά και Αγγλικά με τιμές και ο κάθε ενοικιαστής μπορεί να παραγγείλει φαγητά της αρεσκείας του ή / και τοπικές συνταγές).

  • Στην περίπτωση που οι ενοικιαστές θέλουν να κολυμπήσουν στην θάλασσα / παραλία, υπάρχει μια αρκετά μεγάλη ακτογραμμή με λίγους λουόμενους, που ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του εξοχικού μπορεί να τους ενημερώσει αναλυτικά με την άφιξη τους και πάνω σε τοπικούς χάρτες.