Τουριστικά αξιοθέατα περιοχής
Αιγιαλείας / Νομός Αχαΐας

Ξεκινώντας από το διοικητικό διαμέρισμα Σελιανίτικων του Δήμου Αιγιάλειας και σε μια απόσταση 50-60 χλμ θα μπορούσε κανείς να επισκεφτεί τα παρακάτω:

Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας

Απόσταση από το εξοχικό: περίπου 20 χλμ και σε ενδιαφέρον / ήσυχο μέρος πάνω στη νέα εθνική οδό Πάτρας – Κορίνθου

Τι ακριβώς είναι και τι ιδιαιτερότητα εμφανίζει: παρουσιάζονται διαχρονικά εκθέματα από όλο το νομό Αχαΐας που καλύπτει πολλές χιλιετίες και με τα εκθέματα να παρουσιάζονται με ένα ιδιαίτερο και μοντέρνο τρόπο.

Άλλα αξιοθέατα υπάρχουν στην διαδρομή προς και από: οι πιο μεγάλες σήραγγες της εθνικής οδού Πάτρας – Αθήνας και στη συνέχεια η καλωδιωτή γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.

Σχετικές φωτογραφίες: υπάρχουν στο site: http://www.ampatron.gr/.

PANORAMA - PRIMAVERA
PANORAMA - PRIMAVERA

Κρεμαστή / καλωδιωτή Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Απόσταση από το εξοχικό: 25 χλμ

Τι ακριβώς είναι και τι ιδιαιτερότητα εμφανίζει: πολύ δύσκολη κατασκευή σε μια ιδιαίτερα σεισμογενή περιοχή και με ένα από τα μεγαλύτερα μήκη γέφυρας ανάμεσα στους 2 κεντρικούς πυλώνες της.

Άλλα αξιοθέατα υπάρχουν στην διαδρομή προς και από: τα 2 ενετικά κάστρα του Ρίου και Αντιρρίου.

Σχετικές φωτογραφίες: υπάρχουν στο site: https://www.gefyra.gr/

Πόλη Ναυπάκτου

Ενετικό λιμάνι, Μεσαιωνικό Κάστρο, Νυχτερινή ζωή, και καλές ταβέρνες στην παραλία του Γρίμποβο

PANORAMA - PRIMAVERA

Νησιωτικό συγκρότημα Τριζόνια

Πρόσβαση από Νομό Φωκίδας – λιμανάκι Γλυφάδας με μικρό ταχύπλοο / ταξί
Τι αξίζει να δει κανείς στα Τριζόνια και στη διαδρομή προς τα 3 νησάκια.

 

Δείτε τη συλλογή εικόνων, αριστερά

Πόλη Αιγίου, Παλαιά Αλώνια, και Παραλία με νυχτερινή ζωή.

Πολλά μπαρ και νυχτερινά κέντρα έχουν δημιουργηθεί στην παραλιακή ζώνη που παλιά ήταν οι σταφιδοαποθήκες που συγκέντρωναν την παραγωγή όλης της περιοχής.

 

Παραλίες Ανατολικά
Λόγγος: Πολύ καθαρά νερά, ταβέρνες μπαρ και κέντρα διασκέδασης μέχρι το πρωί.
Παραλία Σελιανίτικα: Καταγάλανα νερά, ιδανική για παιδιά & ενήλικες, απέχει 7 χιλιόμετρα από  Αίγιο.
Παραλία Άβυθος (Άκολη): Βρίσκεται στη Ροδοδάφνη, ένα χωριό λίγο μετά το Αίγιο, στο δρόμο προς Πάτρα. Παίρνει το όνομα της από τα δροσερά βαθιά νερά.
Παραλίες Νικολαίικα – Ελαιώνας: Όμορφη παραθαλάσσια περιοχή μεταξύ Διακοφτού & Αιγίου με βοτσαλωτή παραλία και όμορφα ταβερνάκια.

 

PANORAMA - PRIMAVERA

«Παναγία Τρυπητή» στην παραλιακή ζώνη του Αιγίου 

Ονομαστή και παλιά εκκλησία εύκολα προσβάσιμη με πολλά αφιερώματα και μεγάλη ιστορία

Μουσείο Κουνινιώτη για τη μαύρη σταφίδα / Αίγιο

Βρίσκεται στον υπόγειο χώρο του τωρινού εργοστασίου Κουνινιώτη και που ασχολείται με την επεξεργασία και τυποποίηση της σταφίδας, αλλά και άλλων φρούτων / ξήρανση που παράγονται στην περιοχή ή εισάγονται από το εξωτερικό σαν πρώτη ύλη (μπανάνες, ανανάς, παπάγια κλπ). Το μουσείο είναι 200 ετών για τν καλλιέργεια, συγκομιδή, τυποποίηση και εξαγωγή της μαύρης σταφίδας και είναι το μοναδικό στην Ελλάδα. Οι επισκέψεις κλείνονται μετά από τηλεφωνικά ραντεβού.

PANORAMA - PRIMAVERA
PANORAMA - PRIMAVERA

Ετήσιες εκδηλώσεις «Οινοξένεια» στην περιοχή Αιγιάλειας

Είναι πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργανώνονται από την δημοτική κοινοτική επιχείρηση Αιγιάλειας στο 2ο μισό του Αυγούστου και έχουν να κάνουν με πολιτιστικές δραστηριότητες που αφορούν την καλλιέργεια αμπελιών και την παραγωγή κρασιού, αλλά και την φιλοξενία σε διάφορα τουριστικά μέρη της Αιγιάλειας. Είναι εκδηλώσεις πολύ υψηλού επιπέδου, συνήθως όλες δωρεάν και οπωσδήποτε με δραστηριότητες γευσιγνωσίας στα οινοποιία της επόμενης παραγράφου. Οι εκδηλώσεις είναι μοναδικές στο είδος τους στην Ελλάδα και κάθε χρόνο εκδίδεται αναλυτικό πρόγραμμα (στα ελληνικά και αγγλικά) για κάθε μια από τις 15 μέρες που διαρκούν τα ετήσια Οινοξένεια.

Επισκέψεις σε σημαντικά οινοποιεία

Επισκέψεις στα 6 πλέον σημαντικά οινοποιεία με παράλληλες δοκιμές κρασιών / γευσιγνωσία: Οινοφόρος (Ρούβαλης), Cavino, Αχαιών Οινοποιητική, Ρίρας, Τετράμυθος, Καρανικόλας:

Είναι οι πρωταρχικοί συντελεστές των εκδηλώσεων «Οινοξένεια» και από τις 15 μέρες που αυτά οργανώνονται οι 6 τουλάχιστον είναι γιορτή με προσφερόμενα κρασιά και ορεκτικά στις εγκαταστάσεις τους, συνοδεία ανάλογης μουσικής. Για κάθε μια από τα 6 οινοποιία υπάρχει ξεχωριστό site αλλά και πίνακας με πληροφορίες στο πότε και πως μπορεί κανείς να τα επισκεφτεί με την παρέα του. Το κάθε ένα παράγει 6-8 διαφορετικά κρασιά εξαιρετικής ποιότητας και με σημαντικές εξαγωγικές δραστηριότητες σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία και Ευρώπη (ακόμα και στην Γαλλία). Υπάρχουν διαθέσιμα τυπωμένα φυλλάδια για κάθε ένα οινοποιείο που εξηγούν τον τύπο και χαρακτηριστικά του κάθε παραγόμενου κρασιού του.

PANORAMA - PRIMAVERA

Κάθοδος Βουραϊκού ποταμού

Κάθοδος Βουραϊκού ποταμού με τα πόδια και άνοδος με τρενάκι από το Διακοφτό (οδοντωτός):

Ο Βουραϊκός είναι ένας ποταμός στην Ανατολική Αχαΐα. Η πηγή του είναι στα Αροάνια Όρη. Ρέει κοντά στην πόλη των Καλαβρύτων, και περνώντας από ένα υπέροχο φαράγγι εκβάλλει στον Κορινθιακό κόλπο, κοντά στο Διακοφτό. Το μήκος του είναι 40 χιλιόμετρα.

Στις όχθες του Βουραϊκού ποταμού υπάρχουν εξαιρετικά μονοπάτια για πεζοπορία (απόσταση περίπου 15 χλμ) και συνιστάται ιδιαίτερα για τν άνοιξη που είναι ανθισμένα τα πάντα. Προτείνεται η άνοδος να γίνει με το παραδοσιακό τρένο που ξεκινάει από το Διακοφτό και στα ανηφορικά σημεία γίνεται εμπλοκή ενδιάμεσου κινητήρα που μέσω οδόντωσης βοηθάει σημαντικά την κίνηση του τρένου. Η διαδρομή είναι πολύ όμορφη και σε ορισμένα σημεία είναι ακριβώς δίπλα στις όχθες του Βουραϊκού ποταμού.

Δείτε τη συλλογή εικόνων, αριστερά

Χωριό Ζαχλωρού, ενδιάμεσος σταθμός στο τρενάκι

Το χωριό είναι ένα παραδοσιακό χωριό της περιοχής Καλαβρύτων και στο σταθμό του τρένου βρίσκονται φυτεμένα από πολλά χρόνια πανέμορφα ψηλά πλατάνια και κάτω από αυτά μια σειρά από παραδοσιακές ταβέρνες με τοπικές συνταγές.

Δείτε τη συλλογή εικόνων, δεξιά

Οδοντωτός Σιδηρόδρομος
Ο Οδοντωτός δεν είναι απλώς ένα τρένο. Το φαράγγι του Βουραϊκού και ο Οδοντωτός σιδηρόδρομος Διακοφτού – Καλαβρύτων είναι μια μοναδικής ομορφιάς εκδρομή στον Ελληνικό χώρο. Ο Οδοντωτός ξεκινά από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Διακοφτού και ακολουθεί το φαράγγι του Βουραϊκού. Μετά από μια απόσταση 22.350 μέτρων και μέσα σε 60 λεπτά, καταλήγει στην πόλη Καλαβρύτων, 750 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας.

PANORAMA - PRIMAVERA

Καλάβρυτα, Φτέρη Καλαβρύτων, Μέγα Σπήλαιο και Αγία Λαύρα

Είναι μια πολύ όμορφη διαδρομή για όλες τις εποχές του χρόνου και με δυνατότητες επίσκεψης σε αυτά τα 2 ιστορικά μοναστήρια (από όπου λέγεται ότι ξεκίνησε η επανάσταση του 1821). Οι επισκέψεις στα 2 μοναστήρια επιτρέπονται συγκεκριμένες μέρες και ώρες, δεδομένου ότι και τα 2 είναι ενεργά και έχουν το δικό τους ημερήσιο πρόγραμμα (ακολουθούν το βυζαντινό 24ωρο).

Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων

Βρίσκεται πάνω από την πόλη των Καλαβρύτων, είναι πολύ καλά οργανωμένο, με πολλές δυνατότητες ακόμα για μονοήμερη εκδρομή από την Αθήνα (και ακόμη καλύτερα από Σελιανίτικα).

PANORAMA - PRIMAVERA

Συγκρότημα / εξοχικό «Παναγιωτόπουλου»

Συγκρότημα / εξοχικό «Παναγιωτόπουλου» στο Λαμπίρι (για όλες τις ώρες της ημέρας). 

Το κτήμα μαζί με τα συνοδευτικά κτίσματα του ανήκε στον ονομαστό Αιγιώτη σταφιδέμπορα «Παναγιωτόπουλο» και λειτουργεί τους καλοκαιρινούς μήνες για καφέ, ποτό, φαγητό, clubbing και μπάνιο στην παραλία με την οποία συνορεύει. Είναι πολύ μεγάλος χώρος με άνετο παρκινγκ και σε απόσταση 5 χλμ περίπου από τα Σελιανίτικα.

Χωριό Λόγγος, η κεντρική πλατεία και το ιδιαίτερο λαογραφικό του μουσείο

Το χωριό ιδρύθηκε τον 15ο αιώνα από 2 μεγάλες οικογένειες του βυζαντίου που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή βρίσκοντας άσυλο από την καταδίωξη των Τούρκων και που στέριωσαν στην περιοχή μέσα από πολλή κοπιαστική δουλειά (γεωργοί, κτηνοτρόφοι και ψαράδες). Είναι από τα πιο παλιά χωριά της Πελοποννήσου με πολλές παραδόσεις, συλλόγους και πολιτιστικές εκδηλώσεις και με το μουσείο του με 100άδες εκθέματα (όλα προσφορές των κατοίκων του). Η επίσκεψη είναι δωρεάν αλλά χρειάζεται προηγουμένως τηλεφωνική επικοινωνία με τν υπεύθυνη

PANORAMA - PRIMAVERA
PANORAMA - PRIMAVERA

Εκδηλώσεις ΔΗΚΕΠΑ

Εκδηλώσεις ΔΗΚΕΠΑ (www.dikepaigialeias.gr) στο Αίγιο και υπαίθριο θεατράκι «Γιώργος Παππάς»:

Η «δημοτική κοινωφελής επιχείρηση Αιγιάλειας» ιδρύθηκε από διάφορους φορείς και τον δήμο Αιγίου και εκτός από την βασική εκδήλωση «Οινοξένεια» (βλέπε παράγραφο 8, που το 2019 θα πραγματοποιηθεί για 7η φορά), οργανώνει δεκάδες εκδηλώσεις και παραστάσεις στη διάρκεια της χρονιάς που οι περισσότερες είναι δωρεάν και συμμετέχουν συνήθως 10 πολιτιστικοί, θεατρικοί και χορευτικοί σύλλογοι του Αιγίου. Η έδρα της ΔΗΚΕΠΑ βρίσκεται στο ανακαινισμένο νεοκλασσικό κτήριο Τσίλερ στο κέντρο του Αιγίου, που ήταν παλιά το νοσοκομείο της πόλης και έχει εξαιρετικό υπαίθριο χώρο και ένα όμορφο θέατρο, όπου κάτω από πεύκα δίνονται το καλοκαίρι πολλές παραστάσεις θεάτρου, τραγουδιού, χορού κλπ.

Συγκροτήματα νεοκλασικών σπιτιών στο Αίγιο και Μέγαρο Παναγιωτόπουλου (μοναδικό στην Ελλάδα), Μουσείο Αιγίου (ανακαινισμένο κτήριο Τσίλερ):

Το μέγαρο του σταφιδέμπορα Παναγιωτόπουλου βρίσκεται στο κέντρο του Αιγίου, είναι 3όροφο νεοκλασσικό με διακοσμήσεις από ατόφιο μάρμαρο και ζωγραφική στις οροφές και τοίχους του, και έχει δωρηθεί από τους κληρονόμους του Παναγιωτόπουλου στο δήμο Αιγίου για πολιτιστικές δραστηριότητες και ομιλίες (κυρίως την χειμερινή περίοδο). Αξίζει κανείς να το επισκεφτεί γιατί μετά την ανακαίνιση του είναι ένα από τα λίγα δείγματα νεοκλασσικών της Ελλάδας, όπως και το αρχαιολογικό μουσείο Αιγίου που γύρω από την περιοχή του γυρίστηκαν από τον σκηνοθέτη Θεόδωρο Αγγελόπουλο (αγαπούσε πολύ την πόλη του) πολλές σκηνές από την ταινία του «Ο Θίασος».

PANORAMA - PRIMAVERA
PANORAMA - PRIMAVERA

Παραδοσιακός Υδρόμυλος στην Άνω Ακράτα

Τα παλιότερα χρόνια χρησιμοποιούταν για άλεσμα των δημητριακών, όπου τώρα ναι μεν υπάρχουν οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός, αλλά χρησιμοποιείται μόνο για παρουσιάσεις, επιδείξεις σε σχολεία που τον επισκέπτονται οργανωμένα. Παράλληλα ο υδρόμυλος είναι εξοπλισμένος με υδροστρόβιλο οριζοντίου άξονα τύπου pelton που κινεί μια μικρή γεννήτρια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος όταν το νερό δεν χρησιμοποιείται για να αλεστούν τα «γεννήματα» / διάφορα δημητριακά. Η προσέγγιση είναι εύκολη με το αμάξι και στην είσοδο του υπάρχει μεγάλη σειρά από πολύ παλιές φωτογραφίες της περιοχής.

Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Αίγιο

Βρίσκεται στην ορεινή Αιγιάλεια ανάμεσα στην ανατολική και δυτική έξοδο του Αιγίου, με κατευθείαν πρόσβαση από τη νέα εθνική οδό Κορίνθου-Πάτρας και είναι πολύ όμορφο μοναστήρι με εξαιρετική θέα σε όλο τον Κορινθιακό. Το μοναστήρι είναι ενεργό, επισκέψιμο σε συγκεκριμένες ώρες και στους επισκέπτες παρέχονται τοπικά γλυκίσματα και λικέρ (π.χ. από τριαντάφυλλο).

PANORAMA - PRIMAVERA

Ανακαινισμένο υπαίθριο αρχαίο θέατρο Ακράτας και καλοκαιρινές εκδηλώσεις

Το θέατρο αυτό ανάγεται στην κλασσική αρχαιότητα και ανακαλύφτηκε πρόσφατα μετά από ανασκαφές της ευρύτερης περιοχής. Έχει εξαιρετική θέα σε όλο τον Κορινθιακό, βρίσκεται σε υψόμετρο 800 μέτρων και το καλοκαίρι φιλοξενεί διάφορες θεατρικές παραστάσεις: αρχαία κωμωδία / τραγωδία συνήθως οργανωμένες από την ΔΗΚΕΠΑ.

Πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων του δήμου Αιγιάλειας

Ανεξάρτητα από τις εκδηλώσεις «Οινοξένεια» ο δήμος και η ΔΗΚΕΠΑ οργανώνουν κάθε χρόνο την περίοδο Ιούνιος – Σεπτέμβριος μια σειρά από πολιτιστικές δραστηριότητες (θέατρο, χορός, τραγούδι, λογοτεχνικές βραδιές κλπ) που σχεδόν όλες είναι δωρεάν και οργανώνονται σε διαφορετικές πόλεις και χωριά του δήμου Αιγιάλειας. Κάθε Ιούνιο εκδίδεται το πρόγραμμα με τις καθημερινές εκδηλώσεις και είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της ΔΗΚΕΠΑ: www.dikepaigialeias.gr .

PANORAMA - PRIMAVERA

Το μυθικό σπήλαιο των λιμνών στα Καστριά Αχαΐας

Είναι ένα σπάνιο δημιούργημα της φύσης. Εκτός από τους λαβυρινθώδεις διαδρόμους, τις μυστηριώδεις στοές και τους παράξενους σταλακτικούς σχηματισμούς το “Σπήλαιο των Λιμνών” έχει κάτι το αποκλειστικά δικό του, που δεν υπάρχει σε άλλα γνωστά σπήλαια. Οι αλλεπάλληλες κλιμακωτές και μάλιστα σε τρεις ορόφους λίμνες του, το καθιστούν μοναδικό στον κόσμο. Είναι παλαιά κοίτη υπόγειου ποταμού με εξερευνημένο μήκος 1980 μ.

Τον χειμώνα που λιώνουν τα χιόνια το σπήλαιο μετατρέπεται σε υπόγειο ποταμό με φυσικούς καταρράκτες. Το καλοκαίρι ένα τμήμα του σπηλαίου ξηραίνεται και αποκαλύπτονται πρωτότυπες δαντελωτές λιθωματικές λεκάνες & φράγματα ύψους μέχρι 4 μ., ενώ το υπόλοιπο σπήλαιο διατηρεί μόνιμα νερά σε 13 γραφικές λίμνες. Τα τοιχώματα του είναι στολισμένα με πολύχρωμα σταλακτικά και σταλαγματικά συμπλέγματα, ενώ από τις πανύψηλες (μέχρι 30 μ.) οροφές κρέμονται “πολυέλαιοι”, “μέδουσες” και “παραπετάσματα” με ωραιότατες πτυχώσεις. Το αξιοποιημένο μήκος του σπηλαίου ανέρχεται σε 500 μέτρα & περιλαμβάνει εγκατάσταση καλλιτεχνικού φωτισμού. Ο επισκέπτης μπαίνει στο σπήλαιο από τεχνητή σήραγγα, που καταλήγει στο 2ο όροφο. Οι διαστάσεις του τμήματος αυτού προκαλούν δέος, έκσταση, θαυμασμό. Η διάβαση των λιμνών γίνεται από υπερυψωμένες τεχνητές γεφυρούλες. Το σπήλαιο είναι ανοικτό: Καθημερινά από 09:30 έως 16:30

Λίμνη Τσιβλού

Η υπέροχη μπλέ-πράσινη λίμνη (κοντά στην Ακράτα) βρίσκεται σε υψόμετρο 800 μ. από την θάλασσα.

Θεωρείται πολύ σημαντική για την τοπική οικολογία και τον πολιτισμό. Η λίμνη σχηματίστηκε  περιέργως το 1913 μετά από κατολίσθηση στην ξηρά που είχε σαν αποτέλεσμα την απόφραξη του ποταμού Κράθη.

Χωριό Ζαρούχλα
Δίπλα στο χωριό ξεκινά ένα από τα μεγαλύτερα δάση της Αχαΐας, που είναι ένα οικοσύστημα από μόνο του, πυκνή βλάστηση με σπάνια μαύρα πεύκα μαζί με καστανιές και έλατα. Το δάσος εκτείνεται από Σελιάνα μέχρι την Αγία Βαρβάρα.

Πλανητέρο: Το μαγευτικό πλατανόδασος σε ένα ασύγκριτης ομορφιάς χωριό

Με υψόμετρο 697 μ. και χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω από το πανέμορφο πλατανοδάσος των πηγών του Αροάνιου ποταμού, το Πλανητέρο είναι γνωστό για τους πολλούς νερόμυλους και ιχθυοτροφεία που διαθέτει. Η περιοχή του Πλανητέρου βρίσκεται εντός περιοχής Natura 2000 «Όρος Χελμός & ύδατα Στυγός».

Το απίστευτο δάσος με τα υπεραινώβια πλατάνια (σε κάποια παλιά η διάμετρος του κορμού φτάνει τα 4 μ.), οι νεροτριβές -η μια από τις οποίες ακόμα λειτουργεί – και οι πηγές του Αροάνιου ποταμού, με τα νερά που αναβλύζουν μέσα από τα βράχια, κάνουν το Πλανητέρο αγαπημένο προορισμό.Στο Πλανητέρο υπάρχουν ταβέρνες που λειτουργούν γύρω από τις πηγές, όπου θα φάτε κυρίως πέστροφα. Ψητή, τηγανιτή, ή σοταρισμένη με φρέσκο βούτυρο και αμύγδαλα (συγκλονιστική γεύση). Δύο από τις ταβέρνες διαθέτουν δικά τους ιχθυοτροφεία, ώστε να δείτε και πώς γίνεται η αλίευση του ψαριού. Το Πλανητέρο είναι στα 25 χλμ. από τα Καλάβρυτα, στο δρόμο προς την Kλειτορία.

CALMA Waterpark / Νεροτσουλήθρες που κόβουν την ανάσα

Μέσα σ’ ένα καταπράσινο περιβάλλον, μπροστά στην θάλασσα βρίσκεται το CALMA Waterpark, σε μια έκταση 22.000 τετρ. μέτρων, 19 χλμ. από το κέντρο της Πάτρας και απέναντι από την μαγευτική Ναύπακτο. Είναι εύκολα προσβάσιμο και με άνετο πάρκινγκ

Το CALMA Waterpark προσφέρει ποικιλία από δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες και δίνει την δυνατότητα να κολυμπήσετε στην θάλασσα ή στις πισίνες, να ξεκουραστείτε στις ξαπλώστρες, ή στο μεγάλο Jacuzzi, να παίξετε στις νεροτσουλήθρες υψηλής ταχύτητας (ανοιχτού και κλειστού τύπου).

Το CALMA Waterpark αποτελεί ιδανική επιλογή διασκέδασης όλη τη καλοκαιρινή σεζόν!

Οι πλήρεις εγκαταστάσεις & οι υπηρεσίες εξασφαλίζουν μια ολοκληρωμένη και διασκεδαστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους και κάνουν τον χώρο μοναδικό στην Δυτική Ελλάδα.

  • 6 νεροτσουλήθρες με 6 διαφορετικές διαδρομές.
  • 1 μεγάλη πισίνα κολύμβησης, 1 μεγάλο Jacuzzi με Βar, με ξαπλώστρες και ομπρέλες
  • Baby Pool: παιδική πισίνα με ειδικό εξοπλισμό
  • Food & Drinks: μοναδικά κοκτεϊλ, παγωτά για τους μικρούς καθώς και δημιουργίες του σεφ

Στοιχεία επικοινωνίας: Παραλία Δρεπάνου / Δρέπανο Πατρών: Τηλ.: +30 2610 874 470
email: calmawaterpark@gmail.com / Calma Water Park / Paralia Drepanou, Patra 265 04

Panoprima, Πανόραμα, Πριμαβέρα, Panorama, Primavera

Μάθετε περισσότερα για τη Βίλλα Πανόραμα

Panoprima, Πανόραμα, Πριμαβέρα, Panorama, Primavera

Μάθετε περισσότερα για τη Βίλλα Πριμαβέρα