Panoprima, Πανόραμα, Πριμαβέρα, Panorama, Primavera

Ελέγξτε την διαθεσημότητα της Villa Primavera εδώ

Υπάρχοντες χώροι
του εξοχικού
PRIMAVERA VILLA

Το εξοχικό είναι πλήρως επιπλωμένο και σε πλήρη λειτουργικότητα για έξι (6) άτομα, συνολικής επιφάνειας 170τμ, που εκτείνεται σε ένα όροφο (ισόγειο) και περιλαμβάνει υπνοδωμάτια, κουζίνα, 2 τραπεζαρίες, σαλόνι, γραφείο, μπάνιο

Λεπτομερής περιγραφή των χώρων
του εξοχικού Primavera villa

Υπνοδωμάτιο Νο.1

Το πρώτο υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει διπλό κρεβάτι, μεγάλη ντουλάπα και κατευθείαν πρόσβαση στη νότια πλευρά της πισίνας.

Panoprima, Πανόραμα, Πριμαβέρα, Panorama, Primavera

Υπνοδωμάτιο Νο. 2

Το δεύτερο υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει διπλό κρεβάτι (που μπορεί να γίνει 2 μονόκλινα) και με μεγάλη δική του ντουλάπα.

Σαλόνι

Πολύ μεγάλο σαλόνι με σύγχρονο ενεργειακό τζάκι, 2 εντοιχισμένες βιβλιοθήκες, 3 καναπέδες (όπου ο ένας γίνεται διπλό κρεβάτι ή 2 μονά).

Εξοπλισμός σαλονιού

 • Συναγερμός για όλους τους χώρους και τα υπάρχοντα ανοίγματα (πόρτες & παράθυρα), με αισθητήρες εσωτερικούς (radars) και εξωτερικούς (επαφής).

 • Μεγάλη smart tv με οθόνη 60 ιντσών, συνδεδεμένη με video / CD player και επίσης ξεχωριστό radio / CD player.
 • Ενεργειακό τζάκι με καλυπτόμενη γυάλινη εστία και χυτοσιδηρό δάπεδο και με πολλά ξύλα διαθέσιμα στο χώρο του μπάρμπεκιου.

 • Μεγάλο κλιματιστικό (τύπου inverter) για χειμώνα / καλοκαίρι, κατασκευής Mitsubishi.

Panoprima, Πανόραμα, Πριμαβέρα, Panorama, Primavera

Χώρος γραφείου

Στην ανατολική πλευρά του ευρύχωρου σαλονιού, υπάρχει ένα βολικό γραφείο (με περιστρεφόμενη καρέκλα και πολλά κρεμαστά ράφια στο διπλανό τοίχο), που μαζί με την διαθέσιμη γραφική ύλη, δημιουργούν ένα άνετο χώρο εργασίας, για κάποιον που θέλει να συνεχίσει τις επαφές του με την εταιρία του και με φίλους, επικοινωνώντας μέσω email από το laptop (ή tablet) του, και χρησιμοποιώντας το ανάλογο router, που συνολικά καλύπτει τον χώρο.

Εσωτερική Τραπεζαρία

Εσωτερική τραπεζαρία για 8 άτομα.         

Panoprima, Πανόραμα, Πριμαβέρα, Panorama, Primavera
Panoprima, Πανόραμα, Πριμαβέρα, Panorama, Primavera

Εξωτερική τραπεζαρία

Εξωτερική τραπεζαρία με 8 θέσεις (αναδιπλούμενες καρέκλες) κάτω από το ξύλινο στέγαστρο (με μηχανικό ανεμιστήρα) και δίπλα ένα γυάλινο τραπέζι σερβιρίσματος.

Κουζίνα

Μεγάλη και λειτουργική κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη με μόνιμο και φορητό εξοπλισμό μαγειρικής.

Εξοπλισμός κουζίνας

 • Μεγάλος ψυγείο-καταψύκτης και ξεχωριστός μεγάλος καταψύκτης
 • Κουζίνα υγραερίου και ηλεκτρικός φούρνος, εξαεριστήρας, Πλυντήριο πιάτων, Φούρνος μικροκυμάτων, Βραστήρας νερού, Καφετιέρα, Μεγάλος αποχυμωτής

 • Πολλά και μεγάλα ντουλάπια με σκεύη μαγειρικής, πιάτα, ποτήρια, κούπες, κτλ. (όλα έτοιμα για χρήση).

Panoprima, Πανόραμα, Πριμαβέρα, Panorama, Primavera
Panoprima, Πανόραμα, Πριμαβέρα, Panorama, Primavera

Μπάνιο

Ανεξάρτητο μπάνιο / ντουζιέρα & WC.

Χώρος πλυντηρίου & αποθήκη / εργαλεία

 • Ανεξάρτητος χώρος εργασίας με παροχή κρύου – ζεστού νερού

 • Σύγχρονο πλυντήριο ρούχων

 • Πολλά ράφια και ντουλάπια με φορητό εξοπλισμό και υλικά καθαριότητας (μεγάλη ηλεκτρική σκούπα, ηλεκτρικό σκουπάκι, αναλώσιμα καθαριότητας και πλαίσια στεγνώματος ρούχων).

 • Στην είσοδο της αποθήκης υπάρχει μεγάλο ντουλάπι που περιέχει σειρά φαρμάκων πρώτης ανάγκης (με δίγλωσσές οδηγίες / ελληνικά & αγγλικά), όπως επίσης δίπλα του πλαστικοποιημένοι χάρτες της επαρχίας Αιγιάλειας, νομού Αχαΐας και τοπικοί χάρτες των πόλεων Πάτρας, Αιγίου και Καλαβρύτων.

 • Κάτω από την ξύλινη σκάλα υπάρχει ξύλινο έπιπλο με είδη υγιεινής, και δίπλα του χώρος στοιβασίας για τις καρέκλες πισίνας.

Γενικά σχόλια & πρόσθετος εξοπλισμός

 • Σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του εξοχικού και τις σκάλες προβλέπονται ξύλινα δάπεδα (εκτός από τους χώρους πλυντηρίων και λουτρών).

 • Στην οροφή του κτηρίου είναι εγκατεστημένος ηλιακός θερμοσίφωνας (που παρέχει άφθονο ζεστό νερό για όλο το καλοκαίρι και τις υπόλοιπες εποχές / μέρες με ηλιοφάνεια).

  Στην περίπτωση συνεχούς συννεφιάς (ή / και υπερκατανάλωσης ζεστού νερού), τότε μπορεί να ενεργοποιηθεί ηλεκτρική αντίσταση για παραγωγή πρόσθετου ζεστού νερού

 • Σε όλους τους χώρους του εξοχικού είναι εγκατεστημένα μεγάλα σώματα καλοριφέρ, τα οποία δρουν συμπληρωματικά (τον χειμώνα) στο υπάρχον ενεργειακό τζάκι και στο κλιματιστικό τύπου inverter (κατασκευής Mitsubishi)

 • Στο χώρο του καθιστικού υπάρχουν κατάλληλοι πυροσβεστήρες, όπως και πάνω από τον καυστήρα του καλοριφέρ πυροσβεστήρας αφρού (αυτομάτου άφεσης σε περίπτωση φωτιάς). Σε όλους τους πυροσβεστήρες υπάρχουν κρεμασμένες πλαστικοποιημένες οδηγίες σωστής χρήσης τους  (δίγλωσσες: ελληνικά & αγγλικά)

 • Ο συναγερμός του κάθε εξοχικού ενεργοποιείται με 2 τρόπους: είτε μέσω τοπικού πάνελ (αμέσως μετά την είσοδο), είτε με κατάλληλο τηλεχειρισμό (μπουτόν).

 • Σε όλα τα υπνοδωμάτια και τους διαδρόμους υπάρχει μια σειρά από ζωγραφικούς πίνακες.