Επικοινωνία

 • Ο ενδιαφερόμενος ενοικιαστής παρακαλείται είτε να χρησιμοποιήσει τη διπλανή φόρμα επικοινωνίας, είτε να δημιουργήσει ξεχωριστό μήνυμα του, αλλά οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσει το διαφορετικό email address για κάθε ξεχωριστή βίλλα.

 • Στην περίπτωση που ενοικιαστής ενδιαφέρεται για άμεση κράτηση παρακαλείται να περιγράψει συγκεκριμένα για ποια βίλλα ενδιαφέρεται, το συνολικό αριθμό των ατόμων, καθώς και τις συγκεκριμένες ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης.

 • Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος χρειαστεί σχετική προσφορά μπορεί να χρησιμοποιήσει τις 2 φόρμες που αφορούν την Διαθεσιμότητα για τη villa Panorama και τη villa Primavera.

 • Για περισσότερη πληροφόρηση και εξειδικευμένες δράσεις, μέσα και έξω από τα εξοχικά μας και ειδικότερα στις ευρύτερες περιοχές Αιγιάλειας και Καλαβρύτων, έχουμε δημιουργήσει λογαριασμό στα facebook (Panoprima Villas) και έχουμε αναρτήσει πάνω από 220 προτάσεις (με αντίστοιχες φωτογραφίες), που περιγράφουν εκδρομές, εξορμήσεις, πεζοπορία, επισκέψεις κλπ που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά τους φιλοξενούμενους μας για πιο ολοκληρωμένες διακοπές.Ανάλογες αλλά διαφορετικές φωτογραφίες υπάρχουν επίσης στον λογαριασμό μας στο Instagram (Panoprima_Villas).

Στοιχεία επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας, βάσει των παρακάτω στοιχείων:

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

  Σημείωση: Το (*) δηλώνει υποχρεωτική συμπλήρωση του πεδίου.

  Panoprima, Πανόραμα, Πριμαβέρα, Panorama, Primavera

  Μάθετε περισσότερα για τη Βίλλα Πανόραμα

  Panoprima, Πανόραμα, Πριμαβέρα, Panorama, Primavera

  Μάθετε περισσότερα για τη Βίλλα Πριμαβέρα